Zomerconcert

Datum: zondag 26 juni 2022.

Waar de laatste jaren vaak niet gerepeteerd kon worden en er nauwelijks concerten werden gegeven, hebben de mannen van Het Woolds Mansleukoor de stoute schoenen aangetrokken. Wij organiseren een buitenconcert in de ruime tuin achter Hotel de Lindeboom, gelegen langs de Kottenseweg.

Naast optredens van ons, het Woolds Mansleukoor onder de bezielende leiding van Klaas Jan Kos, zullen daar ook de dames van Ladies Mix o.l.v. Claudette Doup en The Greyhound Barbershop Singers o.l.v. Johan Klein Nibbelink hun zangkunsten vertonen. Met deze line-up is gezorgd voor veel afwisseling in klank en vorm. Zowel de dames van Ladies Mix als ook wij van het Mansleukoor hebben veel variatie in het repertoire; dat wordt bij dit concert ook nog eens afgewisseld met een een mooie mix van traditionele Barbershopzang. Voor elk wat wils dus!

Blok uw agenda op zondagmiddag 26 juni, van 14:30 uur (aanvang) tot ongeveer 17:30 uur; iets langer is wellicht verstandig, de bar blijft na afloop nog wel even open.

De toegang is gratis; een gift (in de bekende melkbus) als tegemoetkoming in onze kosten is natuurlijk altijd welkom.

Als het weer overhoopt tegenzit verhuizen we naar binnen; het concert gaat dan gewoon door!