The Most Wonderful Time

Onder deze titel geven The Greyhound Barbershop Singers o.l.v. Johan Klein Nibbelink zaterdag 22 december een kerstconcert in de Jacobskerk te Winterswijk. In deze kerk – met zijn prachtige akoestiek – komen de kerstsongs goed tot hun recht. Het koor zingt traditionele kerstliederen, maar ook songs uit de Amerikaanse traditie.

Klaas Jan Tigelaar

Dit jaar wordt medewerking verleend door Klaas Jan Tigelaar op het  monumentale Naber/Metzler orgel. Sinds 2012 is Klaas Jan organist van de Protestantse Gemeente Winterswijk en daarvoor was hij lange tijd organist in Varsseveld. Hij heeft jarenlang les gehad van de oud Winterswijker Piet Cnossen.

Verder treedt op Saxophone4Ladies. Dit vrouwen saxofoonkwartet bestaat al een aantal jaren in de huidige bezetting. Deze Ladies kennen elkaar vanuit de diverse orkesten waarbij zij spelen. De klik om samen te spelen voelde vanaf de eerste repetitie goed. Het streven is om zoveel mogelijk verschillende muziekstijlen in het repertoire te krijgen. Voor ieder optreden proberen ze een zo passend mogelijk repertoire bij elkaar te zoeken. Op 22 december hoort u o.a. Air (Bach),  Libertango (Piazzolla),  Sentimental Journey  en  Let it snow. Saxophone4Ladies bestaat uit: Baritonsaxofoon – Gerdi Schopman, Tenorsaxofoon – Karin Heerschap, Altsaxofoon – Monique Philipsen, Sopraansaxofoon – Lucie Jansen

Zaterdag 22 december 2018. Jacobskerk Markt Winterswijk. Aanvang 20.00 uur. Kerk open 19.30 uur. Kaarten à € 10,= zijn verkrijgbaar bij VVV-kantoor Winterswijk, Kantoorboekhandel Holders, Muziekschool Boogiewoogie, de leden van het koor en uiteraard ’s avonds in de kerk.

Reserveren: G. Oukes 0543 520584 of via info@greyhoundbarbershop.nl