Kerstconcert 17 december 2016 in de Jacobskerk

kerstconcert1-verkleind

Born on a New Day

30 jaar The Greyhound Barbershop Singers

In het kader van 30 jaar The Greyhound Barbershop Singers Winterswijk  presenteren deze zangers een uniek Kerstconcert op zaterdagavond 17 december a.s. in de majestueuze Jacobskerk aan de markt in Winterswijk o.l.v. Johan Klein Nibbelink die al 20 jaar de dirigent is van de Barbershop. Johan is afgestudeerd aan het conservatorium in Enschede en geeft les op verschillende scholen, componeert en arrangeert muziek; daarnaast speelt hij in twee bands. Een muzikale duizendpoot waar we heel gelukkig mee zijn en hij houdt de Barbershop zangtechnisch hoog.

De Barbershoppers brengen een gevarieerd programma van traditionele kerstliederen en kerstsongs uit een Amerikaanse traditie. Heel speciaal is, dat medewerking wordt verleend door het Euregio Symphonie Orchester VHS Ahaus o.l.v. Michael Rein. Een samensmelting van musici uit de Duitse en Nederlandse regio waarin ook Winterswijkse muzikanten spelen. De dirigent is opgegroeid in Aken, studeerde viool in Duitsland en Engeland en speelde in diverse orkesten in binnen en buitenland w.o. het Orkest van het Oosten. Medewerking wordt verleend door de solist op trompet: Robert de Boer. Het orkest brengt werken van G.F. Händel, J.M. Sperger, en Manfredini Weihnachtkonzert “Pastorale per il Santissimo Natale”.

Het concert vormt een afsluiting van het Jubileumjaar van de Barbershop

Het concert begint om 20.00 uur, kerk is open vanaf 19.30 uur. De entree is laag, slechts  10.00 euro p.p.  Kinderen t/m 12 jaar gratis . De kaarten zijn te verkrijgen bij: VVV kantoor Winterswijk, Kantoor boekhandel Holders aan de Misterstraat en bij de leden van “The Greyhound Barbershop Singers “ Reserveren voor een goede zitplaats ? : G. Oukes telefoon 0543-520584  e-mail:  info@greyhoundbarbershop.nl